НовиниЧЕРНІВЕЦЬКИЙ ЛІЦЕЙ ІНОЗЕМНИХ МОВ, КОМП’ЮТЕРНИХ НАУК ТА ІНФОРМАЦІЙНИХ ТЕХНОЛОГІЙ ЗАПРОШУЄ НА НАВЧАННЯ УЧНІВ ДО 10-11-х КЛАСІВ

ЧЕРНІВЕЦЬКИЙ ЛІЦЕЙ ІНОЗЕМНИХ МОВ, КОМП’ЮТЕРНИХ НАУК ТА ІНФОРМАЦІЙНИХ ТЕХНОЛОГІЙ ЗАПРОШУЄ НА НАВЧАННЯ УЧНІВ ДО 10-11-х КЛАСІВ

Чернівецький ліцей іноземних мов, комп’ютерних наук та інформаційних технологій – приватний заклад освіти європейського формату для навчання учнів з 10-го по 11-й класи.

Чернівецький ліцей іноземних мов, комп’ютерних наук та інформаційних технологій приймає дітей, котрі володіють всіма задатками до навчальння, забезпечує всім необхідним у здобутті ними високоякісної повної загальної середньої освіти, ґрунтовному опануванні іноземними мовами та інформаційними технологіями.

Ліцей приділяє особливу увагу пошуку обдарованих, здібних і талановитих дітей, котрі бажають вільно розмовляти і мислити англійською та німецькою мовами, сформувати надійний фундамент свого професійного майбутнього у сфері ІТ.

Чернівецький ліцей іноземних мов, комп’ютерних наук та інформаційних технологій є навчальним закладом цілодобового перебування.

Заклад освіти має дуже хорошу матеріально-технічну базу: триповерховий навчальний корпус площею 1050 м2, актовий зал, сучасну бібліотеку, кухню, їдальню, сучасне обладнання навчальних кабінетів, комп’ютерні авдиторії, Internet, спальні кімнати, санітарні об’єкти, відкритий спортивний майданчик та ін.

Для забезпечення активного молодіжного дозвілля в мальовничій місцині Карпат облаштовано дозвіллєво-відпочинковий комплекс площею 300 м2, де створені належні умови для гірського відпочинку впродовж усього року.

Ліцей забезпечує посилене вивчення англійської, німецької мов та комп’ютерних технологій. Ми поставили собі за мету – створити всі умови, щоб ліцеїсти почали вільно розмовляти і мислити англійською та німецькою мовами, сформували надійний фундамент свого професійного майбутнього у сфері ІТ.

Ми розробили унікальну програму навчання для повного занурення в англомовне та німецькомовне середовище (в т.ч. і з носіями мови).

Після закінчення Ліцею, учні отримують документи державного зразка: свідоцтво про повну загальну середню освіту.

Заняття проходять у комфортних для сприйняття інформації групах (не більше 15 дітей). Ліцеїсти забезпечуються триразовим, вітамінізованим та збалансованим харчуванням і житлом з усіма побутовими зручностями.

На базі навчального закладу організовано хор, різноманітні творчі гуртки. Мета діяльності гуртків – усебічний розвиток творчих здібностей і професійного самовизначення молодих людей, що сприятиме зростанню їх інтелектуального рівня та духовно-морального оздоровлення.

За детальнішою інформацією звертатися за адресою:

58004, м. Чернівці (мікрорайон “Роша”), вул. Краматорська, 1-В,
тел: + 38050-204-75-30, + 38068-533-53-30.
chernivtsilyceum@gmail.com;
Website: http://lyceum.cpbi.info; https:/
/www.facebook.com/privatelyceum/; https://www.instagram.com/chernivtsilyceum/.

5 листопада, 2022