НовиниВІДПОЧИНОК ТА ОЗДОРОВЛЕННЯ ДЛЯ ПРАВОСЛАВНОЇ МОЛОДІ

ВІДПОЧИНОК ТА ОЗДОРОВЛЕННЯ ДЛЯ ПРАВОСЛАВНОЇ МОЛОДІ

Чернівецький православний богословський інститут реалізовує різноманітні дозвіллєво-відпочинкові програми з оздоровлення, дозвілля та духовного виховання православної молоді, учнів церковних недільних шкіл, православних дитячих і молодіжних освітніх центрів.


Інститут розташований в тихому, спокійному місці, біля лісу, в місцині з бездоганно чистим повітрям, запахом сосен і хвої. Звуки природи особливо позитивно впливають на процеси відновлення здоров’я і емоційного розвантаження молодих людей, а безпосередня близькість до природи гарантовано подарує незабутній відпочинок.

Можна приїжджати в будь-які дні, одному або з організованою групою. Настоятелі православних храмів (або ж їх помічники) можуть формувати групи молоді з регулярно організованими поїздками для оздоровлення та відпочинку в нашому закладі.

Тут створені якісні та безпечні умови перебування дітей і молоді, належні умови для повноцінного оздоровлення та відпочинку, розвитку їх творчих здібностей, занять фізичною культурою, туризмом, природоохоронною та краєзнавчою роботою, заняттям духовно-корисною справою. Програма розрахована на молодь віком від 14 років.

У закладі відпочиваючі перебувають цілодобово, забезпечуються триразовим харчуванням і житлом з усіма побутовими зручностями.

Тут створені якісні та безпечні умови перебування молоді, належні умови для повноцінного оздоровлення та відпочинку, занять духовно-корисною справою.

У житловому корпусі створені комфортні умови проживання: конференц-зал, бібліотека, кімнати для відпочинку, затишні холи, меблі, побутова техніка, доступ до мережі Інтернет, постійна подача гарячої води, душові, санітарні кімнати, кухня зі столовою. Санітарні об’єкти загального користування розташовані на кожному поверсі.

Організований для молоді відпочинок та оздоровлення в Карпатах, де також створені всі необхідні умови для гірського відпочинку, комфортного проживання в оточенні живої гірської природи, що сприятиме активному відновленню духовних і фізичних сил.

На першому поверсі головної будівлі архітектурного комлексу розміщені кухня, столова, кімнати відпочинку, санітарні об’єкти. На другому поверсі облаштовані спальні кімнати.

Для оздоровлення і відпочинку, впродовж усього року, приїжджає молодь з усієї України.

Щиросердечно запрошуємо молодь скористатися чудовою нагодою активного відпочинку, відновлення духовних і фізичних сил, неймовірно цікавого й невимушеного спілкування у колі друзів та однодумців.

Як доїхати?

1-й спосіб: маршрутний автобус № 4, вул. Садова (біля парку Т.Г.Шевченка) до початку вул. Краматорська.
2-й спосіб: маршрутний автобус № 6, вул. Садова (біля парку Т.Г.Шевченка) до кінцевої зупинки вул. Заставнівська. Звідти перейти на вулицю Краматорську.
3-й спосіб: маршрутне таксі.

За детальнішою інформацією звертатися за адресою:
58004, м. Чернівці (мікрорайон “Роша”), вул. Краматорська, 1-В, заїзд з вул. Рибінської,
тел.: + 38 (0372) 51-53-64; + 38(050) 204-75-30, + 38(068) 533-53-30.
Електронна адреса: cpbicpbicpbi@gmail.com; http://www.cpbi.info;
Facebook: https://www.facebook.com/cpbi1827/;
Instagram: https://www.instagram.com/institut1999/.

19 березня, 2023