НовиниВИВЧЕННЯ ГРЕЦЬКОЇ МОВИ

ГРЕЦЬКИЙ ІНСТИТУТ ВІЗАНТІЙСЬКОЇ І НОВОГРЕЦЬКОЇ ФІЛОЛОГІЇ, ІСТОРІЇ ТА КУЛЬТУРИ ПРИ ЧПБІ

 

ПРОВОДИТЬ НАБІР УЧНІВ

 

ЗАГАЛЬНООСВІТНІХ ШКІЛ 8-11 КЛАСІВ

 

І СТУДЕНТІВ ВИЩИХ НАВЧАЛЬНИХ ЗАКЛАДІВ

 

ДЛЯ ВИВЧЕННЯ ГРЕЦЬКОЇ МОВИ

 

Грецький інститут візантійської і новогрецької філології, історії та культури при ЧПБІ приймає на навчання всіх бажаючих віком від 14 років і старших

 

. У Грецькому інституті візантійської і новогрецької філології, історії та культури при ЧПБІ викладання давньогрецької і новогрецької мов здійснюють висококваліфіковані фахівці, які закінчили Афінський та Салонікійський національні університети (Греція), де отримали освіту за спеціальністю “Середньовічна та новогрецька філологія”.

 

Суттєвою перевагою організації навчального процесу Інституту – можливість навчання за участю викладачів-носіїв грецької мови 

 

Ще однією перевагою Грецького інституту візантійської і новогрецької філології, історії та культури є мотиваційні складові навчання:

 

- Щорічно учні та студенти, які вивчають сучасну грецьку мову, матимуть змогу вдосконалювати свої знання в межах реалізації літніх освітніх і відпочинкових програм (організації шкільних таборів) у Греції.

 

- Інститут сприятиме вступу до грецьких навчальних установ (коледжів, університетів), підтримці щодо отримання грантів для стажування за кордоном тим, хто виявить особливі успіхи в навчанні (досягненні практично бездоганного рівня володіння мовою за обраними напрямами наукових та освітніх спеціалізацій), що відкриває перспективи працевлаштування в багатьох країнах світу.

 

- Зокрема, бажаючі здобути вищу освіту в Греції отримають можливість безкоштовного навчання в державному ВНЗ). 

 

У сфері закордонних освітніх послуг Грецький інститут візантійської і новогрецької філології, історії та культури при ЧПБІ надає:

 

- Повний обсяг всієї необхідної інформації від Міністерства освіти, релігії, культури і спорту Греції про умови вступу до грецьких державних вищих навчальних закладів за урядовою програмою безкоштовної освіти для іноземців.

 

- Всі необхідні консультації, піклування і контроль за кожним абітурієнтом під час оформлення документів для вступу до грецького вузу.

 

- Допомогу в підготовці та поданні пакета документів майбутнього студента.

 

- Гарантії зарахування абітурієнта на навчання до державного вищого навчального закладу Греції.

 

- Допомогу щодо розселення та іншу організаційну підтримку, а також опікування і сприяння в адаптації студента після прибуття на навчання.

 

Переваги отримання європейської вищої освіти у Греції:

 

- Отримавши освіту у вищих навчальних закладах Греції, дипломи яких визнаються в усьому світі, студент забезпечує собі європейське майбутнє.

 

- Перед випускниками грецьких університетів відкривається широкий горизонт перспектив і можливостей (як в Європейському Союзі, так і в усьому світі).

 

- Грецький диплом є документом міжнародного зразка, що дає можливості працевлаштування за фахом у будь-якій країні Євросоюзу.

 

- Порівняно з іншими європейськими країнами, навчання в Греції, за державними програмами для іноземців, безкоштовне.

 

Після закінчення Грецького інституту візантійської і новогрецької філології, історії та культури при ЧПБІ учні та студенти отримуватимуть сертифікати міжнародного зразка із зазначенням рівня володіння грецькою мовою, що дає всі вищеозначені переваги при їх можливому працевлаштування чи вступі на навчання за кордоном.

 

Інститут забезпечує учнів і студентів необхідними навчальними підручниками, довідниками, словниками і граматичними посібниками.

 

Окрім того, учні та студенти матимуть можливість доступу до бібліотечного фонду, комп’ютерної техніки, всіх навчальних електронних інформаційних ресурсів Інституту, відповідного програмного забезпечення та глобальної мережі Інтернет.

 

За необхідності, учні та студенти забезпечуватимуться триразовим харчуванням і житлом з усіма побутовими зручностями.

 

58004, м. Чернівці, вул. Краматорська, 1-В,
тел: (0372) 51-53-64; +38050-204-75-30, +38068-533-53-30.

Електронна адреса: cpbicpbicpbi@gmail.com; http://www.cpbi.info;
Facebook: https://www.facebook.com/1CPBI/.
Instagram: https://www.instagram.com/institut1999/

Twitter : https://twitter.com/cpbi1827

 

29 червня, 2019