НовиниЗАПРОШЕННЯ НА НЕДІЛЬНІ ТА СВЯТКОВІ БОГОСЛУЖІННЯ І ЗАНЯТТЯ З ЦЕРКОВНОГО СПІВУ, ХОРОВОГО ДИРИГУВАННЯ, ПОСТАВКИ ГОЛОСУ

 

ЗАПРОШЕННЯ НА НЕДІЛЬНІ ТА СВЯТКОВІ БОГОСЛУЖІННЯ І ЗАНЯТТЯ З ЦЕРКОВНОГО СПІВУ, ХОРОВОГО ДИРИГУВАННЯ, ПОСТАВКИ ГОЛОСУ

Чернівецький православний богословський інститут запрошує юних вірян відвідувати святкові богослужіння, які звершуються регулярно в храмі Трьох Святителів за участі студентів інституту та приїжджої на богослужіння молоді.

Трьохсвятительський храм Чернівецького православного богословського інституту є центром духовного життя для православної молоді Буковини та усіх регіонів України.

В інституті створені сприятливі умови для діяльного налагодження зв’язків між різними релігійними молодіжними осередками країни, спільного обговорення важливих для молоді питань, досягнення практичних результатів цієї комунікації та співпраці молодих людей з різних парафій сіл і міст України.

Розклад богослужінь.

Воскресні і святкові дні:
7.00 Літургія (храм Трьох Святителів).
17.00 Вечірнє Богослужіння (храм Трьох Святителів).

Молодь може активно долучатися до хорового співу, читання на клиросі, хлопці – прислуговувати у вівтарі.

Для молоді є можливість зупинитися в Гостинному корпусі, який знаходиться на вул. Рибінській (мікрорайон «Роша»).

У Гостинному корпусі створені комфортні умови проживання: кімнати для відпочинку, санвузли, ванні кімнати з душем. Тут можуть безкоштовно проживати православна молодь з різних сіл і міст України та закордону.

Для підкріплення своїх тілесних сил у трапезній організоване безкоштовне якісне харчування.

Молодь, в позабогослужбовий час, може відвідувати заняття з церковного співу, хорового диригування, постановки голосу.

Церковного хорового співу навчають професійні та досвідченні регенти: прот. Сергій Дмитрюк, прот. Микола Мізерний, Олександр Марчук.

Щиросердечно запрошуємо православну віруючу молодь в недільні та святкові дні на богослужіння в храм Трьох Святителів, активно долучатися до молодіжного хору, скористатися чудовою нагодою неймовірно цікавого й невимушеного спілкування у колі друзів та однодумців!

Як доїхати?
1-й спосіб: маршрутний автобус № 4, вул. Садова (біля парку Т.Г.Шевченка) до початку вул. Краматорська.
2-й спосіб: маршрутний автобус № 6, вул. Садова (біля парку Т.Г.Шевченка) до кінцевої зупинки вул. Заставнянська. Звідти перейти на вулицю Краматорську.
3-й спосіб: маршрутне таксі.

За детальнішою інформацією звертатися за адресою:
58004, м. Чернівці (мікрорайон “Роша”), вул. Краматорська, 1-В (дорога до корпусу нижче будинку №1), заїзд з вул. Рибінської,
тел.: + 38 (0372) 51-53-64; + 38050-204-75-30, + 38068-533-53-30.

13 січня, 2021