НовиниЗАПРОШЕННЯ МОЛОДІ НА СВЯТКУВАННЯ НОВОГО РОКУ

 

 

ЗАПРОШЕННЯ МОЛОДІ НА СВЯТКУВАННЯ НОВОГО РОКУ  



ПРАВОСЛАВНИЙ МОЛОДІЖНИЙ ЦЕНТР  запрошує дітей учасників бойових дій, дітей які втратили батьків під час війни, соціально незахищених, осиротілих й малозабезпечених дітей, найбільш вразливих, потребуючих дітей і молодь до Чернівців на святкування НОВОГО РОКУ.



У Молодіжному центрі створені якісні та безпечні умови перебування молоді, належні умови для повноцінного оздоровлення та відпочинку, занять духовно-корисною справою.


Діти перебувають під доглядом духовних осіб, педагогів та інструкторів з фізичної культури, безкоштовно забезпечуються житлом і харчуванням упродовж усього перебування в Чернівцях.



Щиросердечно запрошуємо  молодь віком від 14 до 20 років скористатися чудовою нагодою активного відпочинку, відновлення духовних і фізичних сил, комфортного проживання в оточенні живої природи, неймовірно цікавого й невимушеного спілкування у колі друзів та однодумців!



Бажаючі можуть залишитися в Молодіжному центрі  Чернівців для святкування РІЗДВА ХРИСТОВОГО.



Аби подати заявку для відпочинку в період Різдвяно-новорічних свят у Чернівцях, Вам потрібно заповнити анкету та надіслати її на електронну адресу: cpbicpbicpbi@gmail.com, або зателефонувати за вказаними нижче контактами.



Локація зустрічі в Чернівцях – приміщення центрального корпусу Чернівецького православного богословського інституту (мікрорайон “Роша”), вул. Краматорська, 1-В.



АНКЕТА



1. Прізвище, Ім’я, По батькові. 2. Дата народження: Число, Місяць, Рік. 3. Навчальний заклад. 4. Клас або Курс. 5. Телефон: Мобільний і Домашній. 6. Електронна адреса (e-mail). 7. Instagram. 8. Facebook. 9. Домашня адреса: Вулиця, Село або Місто, Район, Область, Індекс. 10. Додати до анкети фотокартку. 11. Дата заповнення і Підпис.



Як доїхати?

1-й спосіб: маршрутний автобус № 4, вул. Садова (біля парку Т.Г.Шевченка) до початку вул. Краматорська.

2-й спосіб: маршрутний автобус № 6, вул. Садова (біля парку Т.Г.Шевченка) до кінцевої зупинки вул. Заставнівська. Звідти перейти на вулицю Краматорську.

3-й спосіб: маршрутне таксі.

За детальнішою інформацією звертатися за адресою: 

58004, м. Чернівці (мікрорайон “Роша”), вул. Краматорська, 1-В, заїзд з вул. Рибінської,

тел.: + 38 (0372) 51-53-64; + 38(050) 204-75-30, + 38(068) 533-53-30.

Електронна адреса: cpbicpbicpbi@gmail.com; http://www.cpbi.info;

Facebook: https://www.facebook.com/1CPBI/;

Instagram: https://www.instagram.com/institut1999/.

24 жовтня, 2022