НовиниЗАПРОШЕННЯ НА НАВЧАННЯ ВИПУСКНИКІВ 9-х КЛАСІВ ДЛЯ ЗДОБУТТЯ ПРОФІЛЬНОЇ СЕРЕДНЬОЇ І ПРОФЕСІЙНОЇ ОСВІТИ З КОМП’ЮТЕРНОЇ ГРАМОТНОСТІ ТА ІНФОРМАЙІЙНИХ ТЕХНОЛОГІЙ


Чернівецький ліцей іноземних мов, комп’ютерних наук та інформаційних технологій розпочинає роботу над реалізацією освітнього проекту “Безкоштовна профільна середня та професійна освіта для соціально незахищених, осиротілих й малозабезпечених дітей”.
Основна мета проекту – безкоштовно здобути профільну середню та професійну освіту соціально незахищеним молодим людям, осиротілим й малозабезпеченим дітям, дітям-сиротам і напівсиротам, дітям, які залишилися без батьківської опіки, молоді з малозабезпечених, багатодітних, неповних сімей, сімей з прийомними та усиновленими дітьми.
Ліцей надає всебічну підтримку дітям, які не мають змоги отримати якісну профільну середню та професійну освіту через відсутність фінансових можливостей. Приділяє особливу увагу пошуку обдарованих, здібних і талановитих дітей, котрі бажають сформувати надійний фундамент свого професійного майбутнього у сфері ІТ.


Чернівецьким ліцеєм іноземних мов, комп’ютерних наук та інформаційних технологій пріоритетним у своїй діяльності обрано спеціальну зорієнтованість у можливості бути доступним саме для когорти таких соціально вразливих дітей, які володіють задатками до навчання, забезпечення всім необхідним у здобутті ними високоякісної профільної середньої та професійної освіти, ґрунтовному вивченні іноземних мов та комп’ютерних технологій.
Попри економічну скруту, сучасні надскладні соціальні виклики Чернівецький ліцей іноземних мов, комп’ютерних наук та інформаційних технологій ставить перед собою дуже відповідальну мету – виховувати нове покоління професійно вишколених, сповнених християнськими чеснотами, відповідальних перед суспільством особистостей.


Чернівецький ліцей іноземних мов, комп’ютерних наук та інформаційних технологій є навчальним закладом цілодобового перебування, де учні знаходяться на повному утриманні.

Заклад освіти має дуже хорошу матеріально-технічну базу: триповерховий навчальний корпус площею 1050 м2, актовий зал, сучасну бібліотеку, кухню, їдальню, сучасне обладнання навчальних кабінетів, комп’ютерні авдиторії, Internet, спальні кімнати, санітарні об’єкти, відкритий спортивний майданчик та ін.

Для забезпечення активного молодіжного дозвілля в мальовничій місцині Карпат облаштовано дозвіллєво-відпочинковий комплекс площею 300 м2, де створені належні умови для гірського відпочинку впродовж усього року.


Після закінчення Ліцею, учні отримують документи державного зразка: свідоцтво про повну загальну середню освіту і диплом фахівця з комп’ютерної грамотності та інформаційних технологій.

Заняття проходять у комфортних для сприйняття інформації групах (не більше 15 дітей). Ліцеїсти забезпечуються триразовим, вітамінізованим та збалансованим харчуванням і житлом з усіма побутовими зручностями. На базі навчального закладу організовано хор, різноманітні творчі гуртки.

За детальнішою інформацією звертатися за адресою:
58004, м. Чернівці (мікрорайон “Роша”), вул. Краматорська, 1-В,
тел: + 38050-204-75-30, + 38068-533-53-30. chernivtsilyceum@gmail.com; Website:http://lyceum.cpbi.info;
21 листопада, 2022